Nieuws!

Oproep KUNST veiling

geplaatst in: Uncategorized | 0

Het kunstenaarscollectief KIS biedt een bijzonder werk aan. Een samenvoeging van 5 kunstwerken van ieder 50x50cm, waar de letters K U N S T afgebeeld zijn.

Zoeken veel kunstenaars elkaars aanwezigheid op vanwege een identieke wijze van werken of van tegen de kunstwereld aankijken, in deze groep schuilt de kracht juist in de diversiteit, wat heel duidelijk wordt gemaakt in dit vijfluik.

Vrijdagavond 17 maart zal deze expositie van één dag feestelijk geopend worden door dhr. Kremer, honorair consul.

Tevens wordt het werk op die avond geveild. Een gedeelte van de opbrengst zal naar de Johan Cruijff Foundation gaan. Het openingsbod is 1100 euro, dus een zéér toegankelijke prijs! En wie wil er nou geen ´KUNST´ aan de muur hebben hangen, van vijf Nederlandse kunstenaars?

Graag zouden wij van tevoren willen weten wie er geïnteresseerd zou zijn om ook te participeren aan deze veiling. Hiervoor kan vóór 8 maart aanstaande contact opgenomen worden met Karlijn Surminski:

surminskikarlijn@gmail.com of bel/whatsapp: (0034-) 622073413

´KUNST´ – EXPO #1, maart 2017

geplaatst in: Uncategorized | 0

Het is zover, op 17 maart 2017 gaan wij als Kunstenaars in Spanje onze allereerste expo ´KUNST´ houden!
We zullen in Sala Gracia van Hotel Onix op Rambla de Catalunya 24 ons werk presenteren, van 18u-21.30u.

De voorbereidingen zijn in volle gang!

 

 

Kunstenaars in Spanje!

geplaatst in: Uncategorized | 0

KIS is een collectief van Nederlandse kunstschilders, gevestigd in en rondom Barcelona. Wij hebben onze krachten gebundeld en zijn bezig aan een aantal exposities door Spanje heen. Ben je ook een Nederlandse kunstschilder en wil je je graag aansluiten, stuur dan je website en verdere informatie door.

Wil je je inzetten om ons aan een expositie te helpen? Schrijf of bel ons dan!

info@kunstenaarsinspanje.com
0034-622073413 (Karlijn Surminski)